Meslek Tanıtım Faaliyeti, Tıp Eğitimi ve Tabiplik Mesleği

Okulumuz öğrencilerinin merak ettikleri ve ilgi duydukları mesleklerin tanıtımı için çeşitli meslek gruplarında görevliler davet edilerek meslek tanıtım faaliyetlerine devam ediyoruz. Bu amaçla ilçemiz halk sağılığı merkezinde  görev yapan Doktor Oktay SEL lise öğrencilerimize doktorluk mesleği hakkında bilgi verdi. Doktor Oktay SEL, doktorluk mesleğinin zorluklarını ve güzelliklerini, çalışma şartlarını, tıp eğitiminin kapsamını öğrencilere anlattı. Mesleğini severek yerine getirdiğini belirten Doktor Oktay SEL, öğrencilere doktorluk mesleğini tavsiye ederek, doktor olmak isteyenlerin çok çalışması gerektiğini ifade etti. Öğrencilerimiz de doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri soruları sorma imkânı buldular. İlçemizde görev yapan Doktor Oktay SEL´e okulumuz öğrencilerine yapmış olduğu tanıtımdan dolayı teşekkür ederiz.

27.12.2022 176

27-12-202227-12-202227-12-202227-12-2022